يکشنبه 5 اسفند 1403
صفحه اصلی
معاونت ها ومدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت ومنابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی وفرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکده ها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی ودرمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
نقشه سایت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نوبت دهی
جوانی جمعیت
نظارت همگانی
کتابخانه مرکزی
میز خدمت
تاریخ :
يکشنبه 9 دي 1403
کد
583
لینک کوتاه
:
پویش ملی تغذیه از 17 آذر ماه تا 30 آذر 1403 با شعار (روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم)
به گزارش سوپروایزر آموزش سلامت به مناسبت پویش ملی تغذیه از 17 آذر ماه تا 30 آذر 1403 با شعار (روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم) و مطابق تقویم آموزش همگانی آموزش مادران شیرده در بخش نوزادان در مورد سبک زندگی و تغذیه سالم توسط کارشناس تغذیه(مهندس میرفایقی) صورت گرفت همچنین توزیع صبحانه سالم مطابق برنامه واحد تغذیه جهت کارکنان صورت گرفت.
یکی از مهم
ترین علل مرگ و میر در کشورهای مختلف، ابتلا به بیماری
های قلبی عروقی می
باشد. بهتر است بدانید یکی از مهم
ترین راه
های پیشگیری از بیماری
های قلبی کنترل نوع (نه فقط میزان) چربی است که در رژیم غذایی ما وجود دارد.
روغن منبع مهم چربی در رژیم غذایی و حاوی چربیهای اشباع و غیراشباع است. در حالی که چربیهای اشباع شده برای سلامتی مضر هستند، چربیهای غیراشباع میتواند به شدت مفید باشد. این نوع چربیها جدای ازاینکه سطح کلسترول خونتان را به هیچ عنوان افزایش نمیدهند، بلکه به عملکرد درست بدن نیز کمک میکند.
استفاده بیش از اندازه روغن های سرخ کردنی در هر صورتی مضر است؛ اما شما می توانید با کمک روغن های سالم این تاثیرات منفی را تا حد قابل توجهی کاهش دهید. در صورتی که روغن مصرفی شما برای سرخ کردن غذا ناسالم و یا نامناسب باشد، آسیب های زیر احتمال رخ دادن دارند
:
افزایش چربی و رسوب در بدن: اولین تاثیر استفاده از روغن سرخ کردنی ناسالم افزایش چربی بدن و رسوب در رگ ها است؛ در نتیجه گرفتگی عروق، احتمال بروز سکته و
…
را به دنبال خواهد داشت
.
افزایش احتمال ابتلا به سرطان: روغن هایی که مناسب سرخ کردن غذا نیستند و یا سلامت لازم را ندارند، در درجه حرارت بالا ترکیبات آن ها از یکدیگر جدا شده و اکسید می شوند. تجمع رادیکال های آزاد در بدن آسیب به بافت های سلولی و احتمال ابتلا به سرطان را ایجاد می کند
.
مصرف زیاد روغن: در صورت استفاده از روغن سرخ کردنی ناسالم احتمال زیاد ناچار به استفاده از روغن بیشتری خواهید بود. این مسئله خود تهدید دیگری برای سلامتی شما خواهد بود
.
تغییر مزه غذا: روغن هایی که سلامت کافی ندارند یا مناسب استفاده برای سرخ کردن غذا نیستند، می توانند طعم غذای شما را خراب کنند. برای مثال روغن هایی که نقطه دود پایینی دارند، در صورتی که برای سرخ کردن استفاده شوند، احتمال ترش شدن خواهند داشت
.
پاسخ به پرسش های مختلف در خصوص روغن
: کلیک فرمائید.
برچسب ها
بیمارستان شهید بهشتی
تغذیه سالم
پویش ملی تغذیه